Dilluns a Dissabte de 9:00 a 20:30
93 555 33 08

SERVEIS

 

DERMOFARMÀCIA. Assessorament personalitzat.

  • Estudi de la pell. Analitzem diferents paràmetres: hidratació, arrugues, taques, acne … per tal de poder recomanar el tractament més adequat a la pell.
  • Estudi del cabell. Analitzem diferents paràmetres: hidratació, arrugues, taques, acne … per tal de poder recomanar el tractament més adequat a la pell.

SPD. Preparació de blísters setmanals amb la medicació per dia i hora.

El SDP és un servei de dosificació personalitzat que permet als usuaris accedir a la medicació que necessiten diàriament, per presa/menjar, i classificada en envasos dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament.

PARÁMETRES SANGUINIS.Es determinen en pocs minuts.

  • Perfil lipídic. Colesterol ( total, LDL i HDL ) i Triglicérids.
  • Hemoglobina glicosilada. Es determina la glucosa en sang de les darreres 6-8 setmanes.

PRESSIÓ ARTERIAL. 

Oferim un control especialitzat i professional de la pressió arterial del pacient. Un nou monitor digital permet detectar la presència de fibril·lació auricular. bradicàrdia, taquicàrdia i ritme sinusal normal, per tal de poder prevenir les malalties cardiovasculars.

CROSSES, CAMINADORS, CADIRES DE RODES …

  • Venda. Finançada i no finançada.
  • Lloguer. Aquesta modalitat de lloguer va adreçada a persones que requereixin aquests productes de manera temporal. La disponibilitat és immediata..

PERFORACIÓ LÓBUL ORELLA

Disposem de diferents models d´acer quirúrgic i de titani (per a les pells al·lèrgiques).

CONJUNTS PERSONALITZATS

  • Farmacioles segons ús, destinació,  … Aconsellem sobre el contingut de les farmacioles de viatge, tenint en compte la destinació, l’edat, l’estat de salut dels viatgers, el mitjà de transport, i la durada del viatge.
  • Lots de regal. Oferim lots de regal adaptats a les diverses necessitats i amb productes de les millors marques. També es poden confeccionar segons peticions concretes.
  • Cistelles per a nadons. Disposem de cistelles per donar la benvinguda als nadons amb els millors productes, per a la higiene, la cura de la pell i el benestar general.

RECOLLIDA RÀPIDA D´ ENCÀRRECS

Encàrrecs amb recollida sense cues..

CLICK & COLLECT.

Encàrrecs i pagaments per whatsapp i recollida sense cues.

TARGETA CLIENT.

La nostra targeta permet gaudir de descomptes i promocions.

APP CLIENT.

La nostra nova APP permet consultar la disponibilitat dels nostres productes, reservar-los i passar-los a recollir, amb descomptes i promocions.